Anne Sofie Hjort, GenuTrain P3

Genutrain P3

"Min Bauerfiend knæskinne/bandage giver mig den optimale støtte og følelse af ekstra stabilitet. Skinnen er et perfekt supplement ift. min start på håndboldbanen efter en skadespause på 10 måneder. Den sidder tæt og giver en god ”fri” fornemmelse, der gør, at jeg kan bevæge mig frit på banen. Jeg føler virkelig, at skinnen er en super og rigtig god løsning for mig og mit knæ i opstartsfasen. Derudover tror jeg, den vil være med til at give mig det bedste udgangspunkt for at nå de sidste procenter i forhold til genoptræningen, så jeg kan komme i topform igen."

Compression Training Sock

"Bauerfiend strømperne er de bedste restitutionsstrømper jeg har prøvet. De sidder fantastisk til foden, samt op langs læggen. De giver den bedste følelse af maksimal komfort. Ved brug af strømperne har jeg stort set ikke haft ømme muskler i forbindelse med træning og har samtidig med, haft mere lethed i benene. Strømperne har været et godt supplement til min opstart efter min langtidsskade, hvor hele min krop har skulle vænne sig til at spille håndbold igen. Da jeg tidligere har haft store problemer med skinnebensbetændelse har strømperne også haft en stor betydning for mig her i opstarten. Jeg har efter skaden endnu ikke haft problemer med skinnebensbetændelse, hvilket helt sikkert skyldes den rette træning, men også god restitution."


 - Anne Sofie Hjort, Tidligere Håndboldspiller