AchilloTrain Pro, Kronisk betændt akillessene

"Jeg synes lige jeg vil give en tilbagemelding på den ovenud fantastiske service jeg har fået hos jer.

Nu har jeg i flere år døjet med min kronisk betændte akillessene, og havde bestemt mine betænkeligheder ved, at skulle til at arbejde i ambulancetjenesten igen, hvor jeg ved man er på benene rigtig mange timer på en vagt, og underlaget er hårdt og i terræn. 
Men efter vi har haft talt sammen, og I foreslog nogle skomodeller kombineret med sål og ankelbandage, må jeg altså fortælle, at den kombination vi fandt frem til med Brynje Gravity skoene, Ergopad redux Heel sålen og Achillotrain Pro, er helt genial.

Jeg har siden 31.08.15 været på arbejde hvert andet døgn og jeg har gået adskellige kilometer på både hospitalsgulve, i terrænet og på asfalt, og jeg har, når jeg bruger den kombination, ikke haft smerter overhovedet. Jeg har på en enkelt vagt - hvor jeg var gående i stort set 9 ½ time, haft lidt ubehag, men på ingen måder de smerter jeg er vant til at have. 

Jeg bruger nu også Achillotrain Pro når jeg har fri og arbejder hjemme på vores gård, for at mindske smerterne der også og det virker. 

Jeg vil bare sige tusind tak for god behandling og fantastisk service og tusind tak for at I har afhjulpet min hælsmerte i så væsentlig en grad (når nu diverse læger, reumatologer og ortopædkirurger ikke kan hjælpe :-) )"


- Tina Munk Jensen